Pupbegeleiding; voor kwispelende patiënten

Moet ik mijn puppy laten inenten? Ontwormen? Ontvlooien?
Mijn pup plast nog in huis, vanaf wanneer zou hij zindelijk moeten zijn?
Is mijn puppy eigenlijk wel goed op gewicht?
Hoe vaak moet ik mijn pup eten geven?
Heeft mijn puppy zijn tandjes al gewisseld?

Zit u ook met zoveel vragen over uw nieuwe pup? Dierenartsenpraktijk Flevoland heeft daar iets voor! Zij bieden de service om uw pup te laten begeleiden vanaf de vaccinatie op drie maanden leeftijd totdat de pup grotendeels uitgegroeid is. Er wordt gekeken of uw pup goed en gezond groeit. Ook kunt u al uw vragen stellen over onderwerpen zoals gezondheid, voeding en opvoeding van de pup.

Bij het checken van de gezondheid hoort bijvoorbeeld ook het controleren van het gebit; heeft uw vrolijke viervoeter al zijn tandjes al gewisseld of nog niet?

Het is een hele prettige manier om uw pup (en uzelf) spelenderwijs zich helemaal thuis te laten voelen in de praktijk. Tijdens de puppybegeleiding is er uitgebreid de tijd om de pup te laten wennen aan bijvoorbeeld de weegschaal en een lichamelijk onderzoek op een onderzoekstafel. Dit alles zonder spanning en op een vrolijke manier. Voor u, voor de dierenarts maar met name voor uw pup een groot voordeel, want vrijwel alle honden die aan dit programma hebben deelgenomen zijn hun leven lang braaf en vertrouwd in de praktijk!

De kosten voor deze puppybegeleiding zijn €10,- per keer. Voor klanten die lid zijn van het Huisdieren Zorgplan van DAP Flevoland is dit gratis. Ditzelfde geldt voor klanten die voeding voor hun hond bij DAP Flevoland afnemen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.
Bel: 036-5221521
Mail: info@dierenartsenpraktijkflevoland.nl
Of bezoek de website op www.dierenartsenpraktijkflevoland.nl