Pre -Puppy inloopspreekuur

Verwacht je binnenkort een pup? Onze puppyinstructeurs houden dit spreekuur regelmatig op de zaterdagen of woensdagen op aanvraag. Je kunt hier terecht mét je pup voor gezellige coördinatie- en socialisatieoefeningetjes en met al je vragen en eventuele problemen.

Maar ook als je je pup nog niet hebt kun je hier alles aan ons voorleggen zoals ras keuze, aanschaf materialen, eerste dagen in huis kortom alles wat je bezighoudt om je zo goed voor te bereiden op de komst van je nieuwe viervoeter.

Denk er wel aan als je een puppy gaat kopen, dat er door de hoge vraag naar puppy’s in deze Corona periode, steeds meer foute fokkers en handelaars puppy’s aanbieden via het internet. Wie daarmee in zee gaat, loopt het risico op een ongezonde, slecht gesocialiseerde pup. Hoge ziektekosten en/of gedragsproblemen kunnen het gevolg zijn. Om je te helpen bij het screenen van advertenties en het vinden van een betrouwbare aanbieder heeft het LICG, het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren, het Stappenplan ‘puppy via internet’ opgesteld. Dit vertelt je waar je op moet letten bij elke stap in het proces van zoeken, contact leggen, op bezoek gaan en uiteindelijk wel of niet overgaan tot kopen.

Ook als je wil instromen in een reeds gestarte puppy cursus of als je ‘in de wacht staat’ voor de start van de eerstvolgende puppycursus, kan je bij ons terecht op het puppyinloopspreekuur. Om te zorgen dat wij goed kunnen inspelen op jouw wensen, is het handig als je in je aanmeldingsmail voor de pre-puppy aangeeft wat wij voor je kunnen betekenen.

De lessen kosten 15,- euro per stuk en duren maximaal 45 minuten.