Workshops zomer 2018

Rooster Zomerseizoen

Het rooster is vanwege de winterperiode minder uitgebreid dan andere seizoenen.
We geven ook diversen workshops. Voor meer informatie kijk op onze facebookpagina.

Kosten voor een workshop voor leden 5 euro en voor niet leden 7,50 euro.

WORKSHOPS BEHENDIGHEID

De datums voor de workshops van Behendigheid zijn bekend!
11-1/25-1/8-2/22-2/8-3. Mocht het weer ons tegen zitten, wordt de workshop 1 maal een week verplaatst. Dit wordt via Facebook bekend gemaakt, dus houd de pagina van ons in de gate.

Elke workshop heeft steeds een nieuw onderwerp. Denk hierbij aan wissels, raakvlakken en lichaamshouding baas en hond.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, hebben wij ruimte voor 6 cursisten met hond per workshop. Er worden 2 workshops per avond gegeven, namelijk van 19.00 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 20.45 uur.Houd er wel rekening mee dat we je graag 15/20 minuten van tevoren al aanwezig zien i.v.m. opbouwen en afbouwen.

Helaas kunnen er geen jonge kinderen meedoen. Je hond moet lichamelijk in orde zijn en moet minimaal 1 jaar zijn. Ook moet je hond onder appél staan.
Zorg ervoor dat jouw hond ruime tijd van tevoren gegeten en gedronken heeft.

Aanmelden kan via susanne@hondenverenigingzeewolde.nl