Gehoorzaamheid


Gehoorzaamheid A/Voorbereiding sport

Deze cursus is bedoeld voor bazen en honden die na de basiscursus  graag door willen trainen. Maar ook voor honden vanaf 1 jaar die onder appèl staan maar niet eerder een cursus gevolgd hebben. Zeker in de puberteit is het erg belangrijk om samen te werken en te trainen. In deze lessen word o.a. aandacht besteed aan zowel opvoeding als trainingsoefeningen. Bekende oefeningen worden geperfectioneerd en nieuwe oefeningen worden aangeleerd. Aan bod komen onder andere: het volgen, staan, blijven liggen en zitten op afstand, apporteren en aandacht voor de eigenaar. Tevens is deze cursus belangrijk voor deelname aan een sport zoals behendigheid, CombiSport en Hoopers.

Gehoorzaamheid B

Voor bazen die met hun hond geslaagd zijn voor hun A-examen en graag verder willen trainen.

In deze cursus worden nieuwe oefeningen uit Gehoorzaamheid A geperfectioneerd. Er wordt nog steeds aandacht besteed aan de opvoeding en de trainingsoefeningen, maar er worden ook nieuwe oefeningen aangeleerd zoals meer controle over de hond, los en op afstand werken.

Gehoorzaamheid C

Voor bazen die met hun hond geslaagd zijn voor hun B-examen en graag verder willen trainen. Hier worden de puntjes nog meer op de i gezet en gaat alles los van de lijn.


 

↓